ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ 

 Σαλόνι. Ο χώρος που περνάμε καθημερινά τις περισσότερες ώρες μας. Ο χώρος που χρησιμοποιείται για cocooning, για να βρεθούμε με φίλους και αγαπημένους, αλλά και για επαγγελματικού τύπου επισκέψεις.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία υπάρχουν ορισμένα από τα έπιπλα σαλονιού, που προτείνει η εταιρεία μας, για να πλαισιώσουν το σαλόνι σας. Καναπές τριθέσιος-διθέσιος, καναπές γωνιακός και πολυθρόνες με μοντέρνες και διαχρονικές γραμμές, τραπεζάκια σαλονιού, έπιπλα για την τηλεόραση και όλα τα multimedia, έπιπλα-σύνθεση για να ομορφύνουν τους τοίχους σας, ραφιέρες, βιβλιοθήκες, ανάκλιντρα και σκαμπό. Όμορφες προτάσεις, μοντέρνου design που μπορούν να  δημιουργήσουν έναν κομψό και λειτουργικό χώρο στο σαλόνι σας. Προτάσεις από έπιπλα σαλονιού που σας βοηθούν να απολαύσετε το σαλόνι σας τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και μόνοι σας.

Έπιπλα ποιότητας μοντέρνα για τον χώρο του σαλονιού ελληνικής κατασκευής & ιταλικής ή ευρωπαϊκής προέλευσης. 

Όλα τα έπιπλα για το σαλόνι της εταιρείας μας πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και Standard και συνοδεύονται και με γραπτή εγγύηση ποιότητας εφόσον το επιθυμείτε.

Διακοσμήστε και απολαύστε τον χώρο του σαλονιού σας με τα μοντέρνα έπιπλα για το σαλόνι Οίκαδε.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσεις λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με την διακόσμηση του σαλονιού σας.

Με τις κατασκευές κατά παραγγελία στα έπιπλα σαλονιού μας και με τα εξαιρετικά υφάσματα επιπλώσεων μας, θα δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που σας εκφράζει και ο καναπές ή το σαλόνι που θα αποκτήσετε θα είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Επίσης θα σας δοθούν προτάσεις για τα χρώματα και τα σχέδια στα έπιπλα σαλονιού που θα πλαισιώσουν και ολοκληρώσουν τον χώρο σας.

Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων σε τραπεζάκια για το σαλόνι, σύνθεση τοίχου, έπιπλα τηλεόρασης, ραφιέρες και βιβλιοθήκες αλλά και φωτιστικά για να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του σαλονιού σας.