Τρόποι Πληρωμής

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Οι τρόποι πληρωμής που σας παρέχουμε είναι:

- Τραπεζική κατάθεση

- Πληρωμή με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προ-πληρωμένη)

- Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ποσά από 500€ και πάνω θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/έμβασμα ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

1) ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΣΤΑΦΙΔΑ Ο.Ε

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ

IBAN: GR4301100790000007944013528

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΣΤΑΦΙΔΑ Ο.Ε

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR0801714180006418040030561

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση να σημειώσετε το όνομα του καταθέτη που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς, παρακαλούμε ενημερώστε μας με e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την πληρωμή σας.

Όταν κάνετε μια παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω κατάθεσης, εμείς δεσμεύουμε τα προϊόντα για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

Σημείωση: Σε περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής (κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας από διαφορετική τράπεζα) τα τυχόν σχετικά έξοδα θα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου εσάς τον εντολέα. Επίσης, σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην πραγματοποίηση της συναλλαγής.

2) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ)

Η πληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, με οποιαδήποτε κάρτα όπως Mastercard, Visa.

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa υπάρχει δυνατότητα  ατόκων δόσεων και πιο συγκεκριμένα:

Για αγορές από 501€ και πάνω              έως 12 άτοκες δόσεις.

Κατά τη διαδικασία αγοράς προϊόντων με χρήση πιστωτικής κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποθηκεύονται ή γνωστοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μεταφέρονται αποκλειστικά στην εκδότρια Τράπεζα και προστατεύονται σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πολιτική απορρήτου της κατά περίπτωση εκδότριας Τράπεζας.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας θα γίνεται με την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας.

3) ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας τοις μετρητοίς (μέχρι ποσού 500 €) στο κατάστημά μας στην διεύθυνση: Ιδομενέως 86, Ίλιον, 13122. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την ημέρα παραλαβής, η οποία δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 3 εργάσιμων.