Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

  1. Παραλαβή από το κατάστημα. Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας με δικό σας μεταφορικό μέσο κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.
  2. Δωρεάν παράδοση στο σπίτι του πελάτη εντός Αττικής *(βλέπε χάρτη) για παραγγελίες άνω των 500€. Τα προϊόντα παραδίδονται εντός της οικίας του πελάτη και συναρμολογούνται/τοποθετούνται επί τόπου από το συνεργείο της εταιρείας. Ογκώδη προϊόντα (π.χ. καναπές έως 2 μέτρα) παραδίδονται από τις σκάλες μόνο μέχρι τον πρώτο όροφο. Πολύ ογκώδη προϊόντα (π.χ. καναπές άνω των 2 μέτρων) παραδίδονται με ανυψωτικό μηχάνημα εξωτερικά της οικίας, με επιπλέον κόστος το οποίο επιβαρύνει τον πελάτη.

Για τα έξοδα αποστολής σχετικά με τις παραδόσεις στην υπόλοιπη Αττική, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με mail εντός 3 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας.

  1. Αποστολή εκτός Αττικής. Οι αποστολές εκτός Αττικής γίνονται με courier ή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει δωρεάν τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στην μεταφορική εταιρεία. Η χρέωση της μεταφοράς μέχρι την διεύθυνση παραλαβής επιβαρύνει τον παραλήπτη, για την οποία θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και θα την πληρώνετε απευθείας στην μεταφορική εταιρεία.

Η χρέωση της μεταφοράς γίνεται και υπολογίζεται πάντοτε ανά περίπτωση.

Μετά την παράδοση στο πρακτορείο μεταφορών η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα προϊόντα.

  1. Αποστολή εκτός Ελλάδος. Για το κόστος μεταφοράς των αποστολών στο εξωτερικό, θα ενημερωθείτε από την εταιρεία τηλεφωνικά ή με email εντός 3 εργάσιμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς μεταφορική εταιρεία, στην οποία μπορούμε να παραδώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας δωρεάν.

*

 xartis