Οίκαδε Έπιπλα στο Ίλιον. Μοντέρνα έπιπλα κατοικίας στο Ίλιον.

Έπιπλα στο Ίλιον Οίκαδε από την δεκαετία του 70.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με έπιπλα στο Ίλιον που ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της διακόσμησης, της εμπορίας και κατασκευής  επίπλων στο τέλος της δεκαετίας του 70.

Η εταιρεία Οίκαδε έχει ως κύριο γνώμονα της πάντα να προσφέρει ποιοτικά έπιπλα και συμβουλές διακόσμησης, ενημερωμένες και προσαρμοσμένες στις τάσεις που προβάλουν οι κυρίαρχοι οίκοι και σχεδιαστές οι οποίοι κατέχουν τα πρωτεία παγκοσμίως στον χώρο του design επίπλου.

Προτάσεις με μοντέρνα έπιπλα στο Ίλιον για όλους τους χώρους της κατοικίας.

Γωνιακός καναπές με μίνιμαλ design και λεπτά μπράτσα. Οίκαδε Ίλιον
Γωνιακός καναπές με minimal design και λεπτά μπράτσα. Οίκαδε Έπιπλα στο Ίλιον

Βρείτε στον χώρο μας ενημερωμένες προτάσεις καναπέδων για το σαλόνι σας. Καναπέδες με μεταλλικό και ξύλινο σκελετό. Σαλόνια με τριθέσιο και διθέσιο καναπέ ή και γωνιακούς καναπέδες. Μοντέρνες προτάσεις με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Έπιπλα στο Ίλιον για τον χώρο της τραπεζαρίας και τις κρεβατοκάμαρας.

Τραπεζαρίες Έπιπλα στο Ίλιον
Μοντέρνα τραπεζαρία με βάσεις καρυδιά Έπιπλα στο Ίλιον Οίκαδε

Τραπέζια και καρέκλες για την κουζίνα και τον χώρο της τραπεζαρίας με μεγάλο εύρος υλικών όπως μασίφ ξύλο, μεταλλικές βάσεις, καπλαμάδες, κεραμικές επιφάνειες και πολλά άλλα. Καρέκλες ξύλινες, μεταλλικές και με ύφασμα ελληνικής και ευρωπαϊκής κατασκευής.

Κρεβατοκάμαρες Έπιπλα στο Ίλιον
Κρεβατοκάμαρα μασίφ δρυς ”Hug” Έπιπλα στο Ίλιον Οίκαδε

Βρείτε καναπέδες για το σαλόνι σας στην διάσταση και διάταξη που σας καλύπτει. Τριθέσιοι και γωνιακοί καναπέδες για το σαλόνι και το καθιστικό σας με επιλογές υλικών για να τους προσαρμόσετε ακριβώς όπως επιθυμείτε. Επίσης στην εταιρεία μας θα βρείτε πολλά σχέδια σε πολυθρόνεςτραπεζάκιαέπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις για το σαλόνι σας.

Δείτε το παρακάτω ενημερωτικό βίντεο:

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να έχετε μια άποψη σχετικά με τις συλλογές επίπλων μας πατώντας στον σύνδεσμο  https://www.oikade.com.gr/

Τα έπιπλα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.

 

Έπιπλα στο Ίλιον Οίκαδε Ιδομενέως 86

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *