Διακόσμηστε τον χώρο σας με πολυθρόνες και απολαύστε την άνεση και το αισθητικό αποτέλεσμα που χαρίζουν.

Πολυθρόνες έπιπλα που δίνουν χαρακτήρα στην διακόσμηση μας και άνεση στην καθημερινότητα μας.

Αξιοποιήστε την ζεστασιά που προσφέρουν οι πολυθρόνες μέσα στον χώρο και δημιουργήστε εξαιρετικά όμορφες γωνιές.

Μοντέρνες πολυθρόνες για διακόσμηση σαλονιού
Μοντέρνες πολυθρόνες για διακόσμηση σαλονιού

 

 

 

 

 

 

 

Η πολυθρόνα είναι απαραίτητο και χρήσιμο έπιπλο για την διακόσμηση του σαλονιού και κάθε χώρου και σίγουρα δεν λείπει από καμία κατοικία. Σε οποιοδήποτε χώρο και αν τοποθετηθούν οι πολυθρόνες σίγουρα θα βρουν την χρησιμότητα τους. Όταν όμως συνδυάζουν ιδιαίτερη αισθητική , άνεση και σχεδιασμό, τότε γίνονται κομμάτι αισθητικής.

Διακοσμήστε  με πολυθρόνες και κερδίστε από το αποτέλεσμα.

Οι πολυθρόνες αλλάζουν όλο το ύφος και τη διακόσμηση σε ένα καθιστικόσαλόνι και δίνουν διαφορετικά στυλ ανάλογα με την επιλογή τους. Συνδυάστε λοιπόν την ιδιαιτερότητα που σας ταιριάζει ταυτόχρονα με τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που προσφέρει μια πολυθρόνα. Χρειάζεσαι μόνο μια πολυθρόνα για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να αλλάξεις την διάθεση σου παρόλο που τα υπόλοιπα έπιπλα που προϋπήρχαν παραμένουν. Μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές και να πειραματιστείς με ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Τολμήστε να τις επενδύσετε με ιδιαίτερα υφάσματα, εμπριμέ, φλοράλ ή και μονόχρωμα με έντονα χρώματα και ιδιαίτερες βαφές λούστρων. Δημιουργήστε χρωματικές αλλά και σχεδιαστικών στυλ αντιθέσεις και κάντε πιο ενδιαφέρον τον χώρο σας. Αξιοσημείωτο είναι ότι η πολυθρόνα αποτελεί και μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση για ανανέωση με μικρό κόστος. Παίξτε με τα στυλ και το ύφος. Συνδυάστε μοντέρνα έπιπλα με πολυθρόνες vintage, ρετρό, κλασσικού, ρομαντικού, και σκανδιναβικού σχεδιασμού ή και το αντίστροφο.

Δείτε παρακάτω ιδέες διακόσμησης με πολυθρόνες σε διάφορα στυλ.

Πατήστε την εικόνα που σας ενδιαφέρει για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος.

 

Παίρνοντας λοιπόν ιδέες από τις παραπάνω εικόνες για το στυλ που σας αντιπροσωπεύει & θέλετε να δώσετε στον δικό σας χώρο, μπορείτε να επιλέξετε και εσείς την πολυθρόνα σας από την συλλογή πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείτε να έχετε μια άποψη παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο μας.

 

Πολυθρόνες Οίκαδε

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *