Γωνιακός καναπές με πούπουλα Belfast. Σύγχρονη κομψότητα και πρακτικότητα που κερδίζει.

Γωνιακός καναπές με πούπουλα Belfast.

Μοντέρνος γωνιακός καναπές με πούπουλα  και ανάλαφρο σύγχρονο κομψό design ελληνικής κατασκευής. Μια νέα έννοια στον σχεδιασμό καναπέδων. Τα μπράτσα του καναπέ μικραίνουν, τα σταθερά μαξιλάρια εξαφανίζονται και αντικαθιστώνται με ανάλαφρες, ριχτές μικρές και μεγάλες μαξιλάρες που γεμίζονται με πούπουλα προσδίδοντας έτσι μια εξαιρετική αίσθηση απαλότητας. Ένα γωνιακό σαλόνι που προσφέρει και πρακτικότητα λογω του αφαιρούμενου υφάσματος από όλο τον καναπέ. Χαρακτηριστικά όμορφες λεπτομέρειες στο κάλυμμα του και τα μαξιλάρια της πλάτης τα κουμπιά και τα εμφανή γαζώματα που απογειώνουν αισθητικά το αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα για τον γωνιακό καναπέ Belfast κάνοντας κλικ εδώ.

 

Γωνιακός καναπές με πούπουλα BELFAST τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο σκελετός του είναι από συμπαγές μασίφ ξύλο οξιάς και σαν βάση κάτω από τα καθίσματα του υπάρχουν ελαστικοί ιμάντες μεγάλης αντοχής. Στα μαξιλάρια του υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί υλικών, όπως πούπουλο χήνας και λάστιχα με διαφορετικές κλίμακες σκληρότητας. Προσφέρεται σε σύνθεση γωνιακού καναπέ, σε τριθέσιο-διθέσιο-πολυθρόνα καθώς και σκαμπό. Μπορεί να κατασκευαστεί και με παραγγελία στις επιθυμητές διαστάσεις. Υφάσματα επένδυσης του κατά επιλογή σας.

Γωνιακός καναπές με πούπουλα Belfast, μια καταπληκτική πρόταση για να διακοσμήσετε τον χώρο σας από την σειρά έπιπλα σαλονιού 2016.

 

Δείτε περισσότερους καναπέδες και γωνιακούς καναπέδες κάνοντας κλικ εδώ.

 

Γωνιακοί καναπέδες με πούπουλα Οίκαδε

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

2 Comments

 1. Tavles said:

  Φαίνεται φοβερός και πάρα πολύ άνετος!

  26/11/2017
  Reply
  • OIKADE TEAM said:

   Ευχαριστούμε! Είναι όντως καταπληκτικός καναπές.

   07/12/2017
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *