Ανοιξιάτικο δεκαήμερο εκπτώσεων 1-10 Μαΐου! Προσφορές επίπλων & φωτιστικών.

Δεκαήμερο Bazaar Οίκαδε. Προσφορές επίπλων & φωτιστικών.

Προσφορές επίπλων & φωτιστικών για ανοιξιάτικη ανανέωση της κύριας ή εξοχικής κατοικίας σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου. Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να εισάγουμε στην ζωή μας κάτι νέο και καλόγουστο. Μπορείς και εσύ λοιπόν να ξεκινήσεις την αλλαγή από την αγορά επίπλων, φωτιστικών και στρωμάτων.Είτε θέλεις να αντικαταστήσεις ορισμένα από τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα του σπιτιού σου  είτε κάνεις τώρα μια νέα αρχή και δημιουργείς τη δική σου οικία, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επωφεληθείς από το Bazaar εκθεσιακών προϊόντων του Οίκαδε με εκπτώσεις που φθάνουν το 60% σε επιλεγμένα δείγματα επίπλων και φωτιστικών του εκθεσιακού μας χώρου. Επίσης μπορείς να βγεις κερδισμένος με εξτρά ποσοστό έκπτωσης για νέες παραγγελίες.

Προσφορές επίπλων & φωτιστικών ποιότητας.

Στο δεκαήμερο εκπτώσεων και στο Bazaar εκθεσιακών προϊόντων μας ένα είναι το μόνο σίγουρο. Θα βρεις επώνυμα έπιπλα και φωτιστικά με εγγυημένη ποιότητα, ελληνικής και ευρωπαϊκής προελεύσεως που μπορούν να κατασκευαστούν ακόμη και στα μέτρα σας με αισθητική και διαχρονικό στυλ. Μην αναλώνεστε στα οικονομικά έπιπλα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας. Επωφεληθείτε και αγοράστε επώνυμα προϊόντα με εγγύηση ποιότητας βγαίνοντας κερδισμένοι

Προσφορές και σε εκθεσιακά στρώματα .

Επίσης εκτός από της προσφορές επίπλων & φωτιστικών θα υπάρχουν μεγάλες εκπτωτικές προσφορές και σε εκθεσιακά στρώματα της Candia Strom και άλλων εταιρειών που συνεργαζόμαστε σε μονή και διπλή διάσταση. Για το δεκαήμερο αυτό, νέες παραγγελίες σε συγκεκριμένα μοντέλα θα έχουν ειδικές προνομιακές εκπτώσεις.

Επωφεληθείτε με δωρεάν μεταφορά εντός Αττικής για τις προσφορές επίπλων & φωτιστικών.

Κάντε την απαραίτητη επίσκεψή σας στο κατάστημα μας και βρείτε μοναδικές προσφορές επίπλων & φωτιστικών ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας, σε θέματα ποιότητας και διακόσμησης, και τις μεγάλες προσφορές επίπλων & φωτιστικών αλλά και στρωμάτων είναι σίγουρο ότι θα βγείτε κερδισμένοι σε κόστος και αισθητική, κάνοντας την αγορά των επίπλων σας μια χαμογελαστή και όμορφη υπόθεση.

Δείτε κάνοντας κλίκ εδώ κάποιες από τις προσφορές μας.

Προσφορές επίπλων & φωτιστικών 2017 Έπιπλα Οίκαδε Ίλιον Περιστέρι Αθήνα

 

Δείτε το βίντεο μας στο Υou Τube

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *