Έπιπλα 2017. Ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας με τα έπιπλα Βασικαρίδης.

Συνέχεια της επιτυχημένης  συνεργασίας με αποκλειστική διάθεση για το νομό Αττικής της εταιρείας έπιπλα Βασικαρίδης και για το 2017.

Η εταιρεία ΟίκαδεΑφοί Σταφίδα είναι συνυφασμένη με την ποιότητα του ελληνικού επίπλου και την εμπειρία των τελευταίων 40 ετών. Εξελισσόμενη συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες με εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η παρούσα συνεργασία αφορά την εταιρεία έπιπλα Βασικαρίδης, με πολυετή παρουσία στο χώρο του επίπλου. Έπειτα από την επιτυχία του 2016, συνεχίζει και το 2017 να αποτελεί  τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Αθήνα και την Αττική.

Η συνεργασία αυτή υλοποιήθηκε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση, αλλά και την παροχή των επίπλων υψηλής ποιότητας και design που κατασκευάζει για το αγοραστικό κοινό της πρωτεύουσας.

Οίκαδε & έπιπλα Βασικαρίδης.

Οι δύο ελληνικές εταιρείες έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε δεδομένα απαιτήσεων και κατασκευών. Εξαιτίας της τεχνογνωσίας και εμπειρίας τους σε υλικά, τεχνικές κατασκευής και προδιαγραφές ποιότητας σε όλα τα επίπεδα κατασκευής. Όλα τα παραπάνω τους δίνουν μια σημαντική και αξιοπρεπή θέση στον χώρο του ποιοτικού οικιακού και επαγγελματικού επίπλου.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή δειγμάτων από τα έπιπλα Vasikaridis. Θα περιηγηθείτε στον χώρο μας και θα δείτε από κοντά μια μεγάλη συλλογή από: Κρεβάτια, κομοδίνα & συρταριέρες, τραπεζάκια για το σαλόνι, τραπεζαρίες, μπουφέδες & έπιπλα αποθήκευσηςέπιπλα σύνθεσης τοίχου. Έπιπλα που προσφέρονται σε παραγωγικές διαστάσεις, αλλά και επί παραγγελία για να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Και αν δεν βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει; Με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας και την τεχνογνωσία των δύο εταιρειών θα δημιουργηθούν έπιπλα σχεδιασμένα εξ’ αρχής μόνο για εσάς. Έπιπλα που θα δείτε ”ζωντανά” εκ των προτέρων με απεικόνιση σε 3d φωτορεαλισμό  για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Έπιπλα Βασικαρίδης υψηλών προδιαγραφών και design στο κατάστημα του Οίκαδε.

Δείτε τα προϊόντα στους 5 ορόφους του καταστήματος επίπλων Οίκαδε στο Ίλιον καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 

ΈΠΙΠΛΑ, ΑΘΉΝΑ, ΟΊΚΑΔΕ, ΈΠΙΠΛΑ ΒΑΣΙΚΑΡΊΔΗΣ, VASIKARIDIS

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *