Έπιπλα Οίκαδε σε κατοικία στο Περιστέρι

Μπουφές, Τραπεζαρία & Σαλόνι Γωνία σε κατοικία στο Περιστέρι

Ένα ακόμη ζευγάρι επέλεξε να εξοπλίσει την κατοικία του στο Περιστέρι με έπιπλα από τις σειρές επίπλων 2016 της εταιρείας μας.Οι επιλογές του κινήθηκαν σε μοντέρνες και λιτές σχεδιαστικά γραμμές με διαχρονικές αποχρώσεις στα ξύλινα έπιπλα για την τραπεζαρία και τον μπουφέ.
Στο σαλόνι χρησιμοποιήθηκε μοντέρνο ύφασμα εισαγωγής σε γκρί χρωματισμό και στο τραπεζάκι ένας συνδυασμός ξύλου και λάκας.

Το μοντέρνο τραπέζι mod. Sixties συνδυάζει το φυσικό ξύλο δρυός στο καπάκι του με μοντέρνα σιδερένια βάση σε χρώμα γκρί-γραφίτη. Επιλέχθηκε σε σταθερή διάσταση 2 μέτρων με μια προέκταση.

Οι καρέκλες που πλαισιώνουν και ολοκληρώνουν το χώρο της τραπεζαρίας είναι το mod. Nordic με ξύλινα πόδια και κέλυφος επενδυμένο. Στην συγκεκριμένη επιλογή χρησιμοποιήθηκε δερματίνη σε grigio-tortora χρωματισμό.

Στο χώρο της εισόδου τοποθετήθηκε το έπιπλο αποθήκευσης – μπουφές mod. Spazio από ξύλο δρυός και μεταλλική βάση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε κατασκευή σε ειδική διάσταση και ολόκληρος ο μπουφές είναι κλειστός με 3 ντουλάπια για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Παρόμοια με την τραπεζαρία χρησιμοποιήθηκε και σε αυτό το έπιπλο το φυσικό ξύλο και οι βαφές ήταν σε κλασσικές αποχρώσεις του ξύλου που συνδυάζονται όμορφα με το ψαροκόκκαλο πάτωμα.

Στο χώρο του σαλονιού τοποθετήθηκε, με διαστάσεις που εξυπηρετούν, ο γωνιακός καναπές mod. Medea, σε τρία τεμάχια για να υπάρχει εναλλαγή και να διαμορφώνει ποικιλοτρόπως το χώρο οποιαδήποτε στιγμή.

Ο καναπές επενδύθηκε με γκρι αδιάβροχο ύφασμα και στη βάση του χρησιμοποιήθηκε μεταλλικό ίνοξ πόδι. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια το ενσωματωμένο τραπεζάκι στο ανάκλιντρο του σε βαφή λάκας.

Τέλος, το τραπεζάκι του σαλονιού είναι το mod. Elite με ξύλινο ποδαράκι, αρκετά λειτουργικό καθώς υπάρχει μηχανισμός που ανασηκώνει την επιφάνειά του δημιουργώντας μεγάλο αποθευτικό χώρο που εξυπηρετεί την καθημερινότητά μας. Κατασκευασμένο από ξύλο δρυός και συνδυασμένο με λάκα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία.

Έπιπλα Περιστέρι

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *